Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

RAINS åbner konceptbutik i Paris

RAINS har testet sit retailkoncept af herhjemme, og er nu klar til at slå dørene op til sin første internationale butik. Det bliver det i Paris på Rue du Temple i bydelen Le Marais.
RAINS har testet sit retailkoncept af herhjemme, og er nu klar til at slå dørene op til sin første internationale butik. Det bliver det i Paris på Rue du Temple i bydelen Le Marais.

Rue De Temple er blandt de ældste gader i Paris og er kendt for at huse et farverigt mix af alt fra barer, restauranter og hoteller til mode- og smykkebutikker. RAINS nye naboer kommer blandt andet til at tælle Carhartt, Lee og American Apparel.

Butikken skal styrke samspillet mellem brandets onlineplatform og fysiske butikker samt agere support til lokale forhandlere. Der vil blive lagt vægt på at vise brandets nyeste innovation inden for både storytelling og produktudvikling, ligesom butikken vil danne rammer om lanceringer, events og nye servicefunktioner.

”I 2016 etablerede vi vores to første butikker i nærheden af vores hovedkontor i Aarhus, hvorfra vi kunne udvikle og dokumentere vores retailkoncept i både udformning og drift, således vi fra starten af 2017 kunne være klar til en internationalisering. Butikkerne i Aarhus og Aalborg har været meget værdifulde i implementeringen af retailaktiviteter i vores værdikæde og vi er glade for deres funktion og performance. Frankrig og i særdeleshed Paris har haft stor betydning for vores internationale positionering, hvilket har været en medvirkende årsag til at vi er startet her,” udtaler administrerende direktør Daniel Brix Hesselager.

Markedsføringschef Rickey Lindberg tilføjer:

”Det er centralt, at vi formår at udvikle og styrke alle brandets touch points, så vi kan fastholde vores loyale kunder. Vi vil skabe indsigt og interesse i den udvikling og fornyelse vi konstant er igennem og samtidig have mulighed for at indsamle værdifuld feedback fra vores kunder.”

RAINS har allerede en del kunder i Frankrig, hvor forhandlerlisten i Paris blandt andet består af Colette, Merci, Galeries Lafayette, Le bon Marché, Printemps og Citadium.