Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Nye udstillere på Revolver

Messen i Øksnehallen vil den kommende modeuge byde på både gamle kendinge og nye udstillere fra både ind- og udland.
Messen i Øksnehallen vil den kommende modeuge byde på både gamle kendinge og nye udstillere fra både ind- og udland.

Revolver indtager igen i år Øksnehallen, og både nye udstillere og gamle kendige vil være til at finde på messen fra onsdag den 1. til fredag den 3. februar. Hos Revolver har de især haft fokus på rekruttering af brands, så besøget bliver effektivt for indkøberne.

”Af samme årsag skal Revolver heller ikke være større, men derimod endnu mere præcis og skarp i sit indhold samt visuelle udtryk,” siger grundlægger og kreativ direktør for Revolver, Christian Maibom.

Til den kommende modeuge kan Revolver præsentere en kombination af skandinaviske og internationale brands. De nye udstillere tæller blandt andet svenske Totême, som Eling Kling står bag, hollandske Kings of Indigo, danske Becksöndergaard og Elaine Hersby, der også holder show under modeugen.

Disse nye udstillere vil have stand side om side med brands som Henrik Vibskov, Saks Potts, Baum und Pferdgarten, Stine Goya og Soulland, der også tidligere har haft stand på Revolver.

Samarbejdet med den italienske messe, White, og Revolver udfolder sig for anden sæson i træk i et kurateret område i Øksnehallen. Italienske brands vil udstille, lige som danske brands har været på White i sommer og denne vinter under herremodeugen, hvor Wood Wood netop har afholdt show.

Et andet fokus sideløbende med kuratering af udstillere og indkøbere er den digitale tilstedeværelse. Revolvers app er både indgangsbillet og til navigation på messen. Derudover er hjemmesiden udvidet med en hotel-sektion, hvor modeugens gæster kan booke hotelværelser direkte og med fordelagtige priser.

Registrer dig til Revolver-messen her.