Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Nyheder fra ind- og udland: showscene på CIFF, ny webshop kommer til Danmark og L.A. markerer sig som modeugedestination.
Nyheder fra ind- og udland: showscene på CIFF, ny webshop kommer til Danmark og L.A. markerer sig som modeugedestination.

CIFF kommer under vinter-modeugen til at have sin egen showscene ude i Bellacenteret. Det er Martin Toxværd, fra bureauet Marble Agency, der står for produktionen og Lulu Kennedy, direktør for Fashion East og som sidste år kuraterede flere områder på CIFF, er tilknyttet som konsulent. I det nye år løfter CIFF sløret for, hvilke designere, der viser deres kollektioner på showscenen.

Fra januar 2017 ejer Fashiongroup.dk i Silkeborg majoriteten i det nystiftede selskab Container ApS og dermed rettighederne til dametøjsmærket Container. Fashiongroup.dk’s administrerende direktør, Brian Pedersen, deler ejerskabet med tidligere eneejer René Milter, der fortsætter som minoritetsejer og produktionsansvarlig. Container blev oprindeligt stiftet i 2001 af designer Anita Holk, som ikke længere er tilknyttet virksomheden.

Flere store modehuse har eftersigende besluttet sig for at rykke fra den new yorkske modeuge til L.A. i stedet. Både Dior, Tommy Hilfiger og Rebecca Minkoff skulle alle have valgt vestkysten for den kommende showsæson.

Tamaris åbner for websalg i Danmark i februar 2017. Efter at have åbnet for webshoppen i 16 europæiske lande i december kommer turen altså til Danmark i 2017. Det betyder, at danskerne for første gang har mulighed for at shoppe både Tamaris’ sko og alle deres smykker og tasker. Hidtil har kun skoene været i handlen herhjemme. Du kan besøge webshoppen fra anden uge af februar.

Og apropos sko, så har ECCO siden 2011 i samarbejde med Kolding Designskole, haft fokus på at udvikle en uddannelse for skodesignere herhjemme. Den aftale er nu blevet forlænget yderligere fire år, for fortsat at sørge for, at Danmark får sine egne designtalenter når det kommer til sko.