Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Soulland nomineret til international pris

Highsnobiety uddeler vanen tro guld-, sølv- og bronzemedaljer til streetwear brands, der igennem året har gjort sig positivt bemærket – Soulland er en af dem.
Highsnobiety uddeler vanen tro guld-, sølv- og bronzemedaljer til streetwear brands, der igennem året har gjort sig positivt bemærket – Soulland er en af dem.

Hvert år sætter onlinemagasinet Highsnobiety fokus på brands, der har gjort sig bemærket ud over det sædvanlige inden for streetwear og kultur, med deres Highsnobiety Crowns Award. I en række kategorier nomineres først og kåres senere alt fra årets bedste butik til bedste sneaker.

I kategorien ’The Best Fashion Collaboration of 2016’ er Soulland nomineret for deres Nike SB FRI.day og Eric Koston-samarbejde – et projekt de lancerede under modeugen i august i år.

“Vi er meget glade for at være nomineret for årets collaboration. En masse mennesker har arbejdet hårdt på dette projekt, og vi er meget taknemmelige. Nike SB og Eric Koston gav Soulland deres fulde opbakning og en masse tillid – uden det, ville dette projekt aldrig have opnået det resultant, det gjorde,” siger kreativ direktør, Silas Adler.

De forskellige kategorier og de dertil nominerede brands bliver offentliggjort i løbet af december måned. Alle brands er udvalgte af Highsnobiety, men det er læserne, der stemmer på, hvem de synes skal vinde inden for de respektive kategorier.

Soullands konkurrence i ’The Best Fashion Collaboration of 2016’ er blandt andre Raf Simon x David Sims, Kenxo x H&M, Hiroshi Fujiwara x Louis Vuitton og collabveteranen Supremes x Undercover.

Sidste år tog Wood Wood bronzemedaljen i selvsamme kategori for deres samarbejde med Reebok.

Du kan følge med i nomineringerne her.