Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Presseregistrering til modeuge er åben

Det er nu muligt at søge om akkreditering til Copenhagen Fashion Week AW17, og der er meget godt i vente, fortæller modeugens nye direktør.
Det er nu muligt at søge om akkreditering til Copenhagen Fashion Week AW17, og der er meget godt i vente, fortæller modeugens nye direktør.

Der er god grund til at få sin presseregistrering på plads, for så snart showkalenderen er offentliggjort – og det bliver den snart – kan akkrediterede pressefolk søge om showinvitationer online.

Copenhagen Fashion Weeks nye direktør, Camilla Frank, lægger ikke skjul på, at hun ser meget frem til den kommende modeuge.

“Det bliver en super interessant modeuge. Vi arbejder med de sidste detaljer i showkalenderen, og der er masser af stærke tiltag og events at se frem til. Lige nu er der mere end 30 shows på plads, og det er virkelig et solidt miks af etablerede kræfter og nye ansigter, som vi glæder os til at løfte sløret for.”

Ud over shows kan man også søge om adgang til events og billedbank her. Hold øje med offentliggørelse af shows på copenhagenfashionweek.com eller følg med her på Fashion Forum, hvor vi også fortæller, når showkalenderen er klar.

Presseregistreringen lukker den 23. januar 2017. Husk at vedhæfte dokumentation for din ansættelse, enten i form af ansættelsesbrev fra din chefredaktør eller et billede fra dit medies kolofon.