Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

VIA Design inviterer til karrieredag

I december har virksomheder mulighed for at møde designaspiranter i Aarhus og Herning med henblik på et potentielt samarbejde.
I december har virksomheder mulighed for at møde designaspiranter i Aarhus og Herning med henblik på et potentielt samarbejde.

Henholdsvis d. 1. december i Aarhus og d. 5. december i Herning kan interesserede virksomheder inden for mode- og livsstilsbranchen møde afgangsstuderende fra VIA Designs uddannelser – blandt andre fra Design Fashion, Pattern Design og Visual Fashion Communication.

Virksomheder såvel som de studerende har mulighed for at præsentere sig for hinanden og få en uforpligtende snak, der kan lede til en fremtidig ansættelse. Designaspiranterne vil hver især have en stand med sine produkter og CV’er.

Dagen starter kl. 13:00, hvor VIA Design indledningsvis byder velkommen og giver et kort indblik i skolens uddannelser og specialer. Umiddelbart efter vil dimittender fortælle om deres karriere, og hvordan de har brugt deres uddannelse. Kl. 14:00 har virksomheder og de studerende mulighed for at udveksle CV’er og kontaktinfo.

Tilmelding skal ske senest i dag på SRB@VIA.DK. Angiv hvor mange, der kommer, og om I ønsker at deltage enten torsdag d. 1. december i Aarhus eller mandag d. 5. december i Herning.

Adresserne er: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C og VIA Design, Birk Centerpark 5, 7400 Herning.

Læs mere om VIA Designs uddannelser her.