Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DAFI Tuesday: Gør din webshop synlig online

Er jeres webshop klar til det nye års digitale strategitendenser? Og er den øverst på Google-søgninger? DAFI Tuesday inviterer som altid til gratis morgenmøde.
Er jeres webshop klar til det nye års digitale strategitendenser? Og er den øverst på Google-søgninger? DAFI Tuesday inviterer som altid til gratis morgenmøde.

Ved DAFI Tuesday den 6. december giver Kim V. Jørgensen konkrete værktøjer til, hvordan I sikrer jeres webshops synlighed på Google. Han vil derudover introducere de digitale trends for næste år og præsentere konkrete benchmarks og KPI’er på tværs af brancher, der kan inspirere jeres digitale indsats og optimere jeres webshop.

Med viden fra Web2Medias mange digitale kunder gennemgås:

  • Konkrete tips & trick til jeres digitale indsats
  • Områder med de største muligheder, som I bør prioritere i 2017
  • Lavpraktiske tilgange til optimering af jeres digitale tilstedeværelse og løsning af jeres største udfordringer

Foredragsholder
Kim V. Jørgensen er partner og direktør i Web2Media. Han er daglig strateg og tovholder på flere digitale forretningsplaner og marketingaktiviteter. Aktuelt er Web2Media, som det eneste danske bureau blandt mange internationale konkurrenter, finalist ved Google Awards inden for kategorien Google Shopping.

Praktisk
HVORNÅR: Den 6. december kl. 9-10.
HVOR: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K i eventlokalet.
HVORDAN: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 1. december. Husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en. Det er gratis at deltage, forudsat virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema.