Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Oplev dansk produktion hos Sylab

Få indsigt i den udvikling og opstart, som Sylab har gennemgået, og se hvordan produktion i Danmark foregår.
Få indsigt i den udvikling og opstart, som Sylab har gennemgået, og se hvordan produktion i Danmark foregår.

Onsdag den 23. november slår Sylab dørene op og inviterer alle inden for til en aften, hvor direktør i Sylab, Betina Simonsen, vil fortælle om produktionsstedets første levetid og hvad fremtiden byder på. Ligeledes vil de ni designere, som til dagligt sidder i Sylab, præsentere deres arbejde.

Sylab er en eksperimenterende systue, hvor visionen er at skabe potentiale for produktion i Danmark via optimering af processer og automatisering – blandt andet ved at udvikle en sy-robot. Kernen i Sylab er en række iværksættere, som Sylab hjælper med at ideudvikling, det praktiske omkring få syet prøver og ordrer, med forretningsudvikling og med netværk.

”Allerede på indvielsesdagen mærkede vi en enorm interesse for projektet, og siden er vi blevet mere og mere bekræftet i, at behovet i den grad er til stede for at kunne udvikle og producere inden for syning i Danmark,” siger direktør, Betina Simonsen, fra Lifestyle & Design Cluster, som er initiativtager til systuen.

Systuen får dagligt nye ordrer ind fra især iværksættere og mindre virksomheder, og den øgede interesse har resulteret i, at Sylab har udvidet medarbejderstaben med to ansatte i fleksjobs og to praktikanter fra Syrien, samt med et netværk af eksterne syersker, som Sylab kan trække på ved store ordrer.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding.

Tidspunkt: Onsdag den 23. november 2016 fra kl. 17.30-21.00
Adresse: Marsvej 6, 7430 Ikast.
Tilmelding: Send mail til svea@ldcluster.com. Begrænset antal pladser.

Læs mere om arrangementet her.