Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kom til gratis foredrag om data og design

Lifestyle & Design Cluster inviterer til dialog om de udviklingsmuligheder og barrierer branchen står over for, når det kommer til anvendelse af data.
Lifestyle & Design Cluster inviterer til dialog om de udviklingsmuligheder og barrierer branchen står over for, når det kommer til anvendelse af data.

Hvordan reagerer din virksomhed på, at noget trender på de sociale medier? Har du den nødvendige information og de nødvendige processer til at reagere hurtigt? Og hvilke datakilder kan berige designprocessen?

Lifestyle & Design Cluster har samlet en pop-up-tænketank, der består af Anne Thomas (Lifestyle and Design Cluster), Merete Carlson (Alexandra Instituttet), Esben Hardenberg (Moniker), Iben Højer Hansen (Dansk Design Center), Lotte Nystrup Lund (FUTU Innovationsbureau) og Nikolaj Reffstrup fra Ganni til at kigge nærmere på de udfordringer designbranchen står over for.

Til arrangementet kan du få et hurtigt indblik i nogle af de helt aktuelle trends inden for datadreven forretnings- og designudvikling og innovation og møde andre virksomheder med interesse og erfaring på området. Big Data er en mulighed for i real-time at kigge på tværs af mere komplekse sammenhænge og få indblik i segmentering og kundeadfærd på et langt mere præcist videngrundlag.

Kom og hør:

  • Trendforsker Anne Thomas fra Lifestyle & Design Cluster fremlægger konkrete eksempler på virksomheder, der har grebet mulighederne i datadrevet forretningsudvikling.
  • Magasins CFO Peter Fabricius fortælle om, hvordan databaseret viden gennemsyrer organisationen og har optimeret alle arbejdsprocesser (kun i København).

PRAKTISK

HVORNÅR OG HVOR:
Aarhus
d. 24. november fra kl. 15 – 16.30 på Katrinebjerg, Åbogade 34, Ada Møderum/26.
København d. 25. november fra kl. 9 – 10.30 i ScollBar på IT Universitet, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S.
HVORDAN:
Det er gratis at deltage og tilmelding sker via Alexandra Instituttets hjemmeside: https://alexandra.dk/dk/aktuelt/arrangementer/2016/data-design-koebenhavn

Kontakt: Merete Carlson, merete.carlson@alexandra.dk tlf. 20 75 71 45