Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Copenhagen specs er åben for gratis registrering

Messedirektør Morten Gammelmark opfordrer den danske modebranche til at sætte messedagene 4.-5. marts 2017 i kalenderen.
Messedirektør Morten Gammelmark opfordrer den danske modebranche til at sætte messedagene 4.-5. marts 2017 i kalenderen.

Ligesom man har set, at smykker for alvor har gjort sit indtog i modens verden, er det copenhagen specs-direktør, Morten Gammelmark, klare overbevisning, at man kan spore samme tendens med briller.

”Tendensen blandt brilleproducenterne er, at de gerne vil ud at være mere repræsenteret i modebutikkerne med deres briller. Briller bliver jo en større og større del af folks identitet, og man har set de første tegn på at briller endelig er blevet en mode-accessories. Hvor det altid før i tiden har været, at man ”desværre” skulle have briller fordi ens syn driller, så er det nu på vej imod at man har flere forskellige briller i flere forskellige farver, og kan skifte imellem dem alt afhængig af resten af outfittet,” forklarer han.

Messen, der er Skandinaviens største uafhængige brillemesse, forløber fra den 4.- 5. marts 2017, og selvom det kan synes lagt ude i fremtiden, så kan man allerede nu registrere sig, og det er gratis at besøge copenhagen specs, som det har været alle årerne. Og i år er der et stærkt ønske fra Morten Gammelmarks side om, at også den danske modebranche deltager, og ser hvad der rører sig i brillebranchen, blandt de cirka 90 udstillere og 130 brands.

”Det vil være virkelig godt at få modefolket ud og kigge på den kommende sæsons trends, hvilke materialer, farver og former, der er det nye. Og så kan de jo få en snak med udstillerne om deres tanker omkring at sælge deres briller. Eller måske bare blive inspireret og se hvad der rører sig i brillebranchen,” slutter Morten Gammelmark om, hvorfor det kan være givtigt for modebranche at noterer sig og kigge for messen.

Du kan læse mere her.