Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Ugen i mode

Korte nyheder fra ind- og udland: Vigga, Henrik Vibskov, Lady Gaga, Naked og mange flere.
Korte nyheder fra ind- og udland: Vigga, Henrik Vibskov, Lady Gaga, Naked og mange flere.

Vigga udvider sit sortiment og vil nu fremadrettet også tilbyde ventetøj til kommende mødre. Konceptet er det samme som man kender det fra Viggas børnetøj: økologiske kollektioner, som kan bestilles på abonnement og sendes retur når det ikke passer mere.

Forhenværende administrerende direktør for Kopenhagen Fur, Torben Nielsen, trådte ind i den eksklusive gruppe af danske erhvervsledere, der som følge af ekstraordinært initiativ og foretagsomhed har modtaget Tietgenmedaljen. Tietgenmedaljen uddeles af Tietgenfonden, og medaljen har været uddelt 22 gange siden den første gange blev tildelt i 1932.

I sidste måned løftede American Crime Story sløret for serien, der skal følge i fodsporene på den prisbelønnede The People vs. O.J. Simpson: endnu en miniserie, denne gang om mordet på Donatella Versaces bror, Gianni, der blev skudt uden for sit Miami Beach-hjem i 1997. Og i denne uge blev det offentliggjort, at det er Lady Gaga, der skal portrættere Donatella Versace i filmen.

Henrik Vibskov har for andet år i træk valgt at støtte Red Barnet gennem salg af økologiske t-shirts, sweatshirts og muleposer til både børn og voksne. Kampagnen hedder Every Child og er i år med motiver af den kendte kunstner Poul Gernes, som blandt andet er kendt for sine grafiske motiver. Man kan også vælge en sweatshirt i Vibskovs eget design. Al overskud fra salget går til Red Barnet. Men kan se meget mere på www.everychild.bigcartel.com samt i Henrik Vibskov’s egen butik og café, Den Plettede Gris.

En af Københavns førende sneakers-butikker, Naked, er for tredje gang nomineret til en Gazelle, og ejer Stine Lindholm pønser på at åbne flere butikker både i udlandet og i Aarhus.

Luc Besson længe ventede sci-fi film, Valerian and the City of a Thousand Planets, er endelig ude med sin første trailer. Filmens hovedrolle spilles af topmodel Cara Delevigne, der i stigende grad har udskiftet catwalken med det store lærred.