Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Maanesten åbner i Aarhus i dag

Virksomheden oplever stor vækst i Jylland, og den nye butik skal også agere showroom for at tilgodese jyske forhandleres efterspørgsel.
Virksomheden oplever stor vækst i Jylland, og den nye butik skal også agere showroom for at tilgodese jyske forhandleres efterspørgsel.

Selvom smykker altid har været en del af Maanesten-grundlæggerens liv, enten som passion eller erhverv, er det først for tre år siden, at Lotte Callesen åbnede sin første butik på Mikkel Bryggers Gade i København. Siden da er butikken flyttet til Læderstræde 36, og nu er tiden kommet til at prøve kræfter med en ny by – nærmere bestemt, Aarhus.

”Vi har oplevet en stor vækst blandt vores forhandlere i Jylland, og der bliver sendt mange smykker til Aarhus og omegn fra vores webshop. Derudover har jeg længe gerne ville åbne i Aarhus, da jeg tror, at det er et godt marked for os at komme ind på,” forklarer Lotte Callesen om grunden til, hvorfor Maanesten skal åbne i den midtjyske by.

Lotte Callesen tilføjer, at butikken også skal fungere som et showroom. Indtil i dag kunne forhandlere kun købe smykkerne på CIFF-messen eller i butikken i København.

”Men med den nye kombination af butik og showroom i midten af Jylland kommer vi tættere på både forhandlere og kunder, og vi kan bruge butikken til at lave events, ligesom vi gør det i København,” uddyber hun.

Smykkebrandets nye adresse er Volden 24-26, som er i byens latinerkvarter. Dermed flytter Maanesten også til den del af Aarhus, hvor blandt andre Carré, Julie Sandlau og JewlsCph, også har butikker. Men selvom Maanestens nye placering kan indikere, at de med åbningen kaster sig ud i en konkurrence med andre smykkebrands, er Lotte Callesen ganske fortrøstningsfuld.

”For det første har jeg aldrig set konkurrence som en dårlig ting. Desuden mener jeg, at vi laver noget anderledes end andre, og vi har fundet vores plads i markedet. Jeg synes, at der er plads til os alle, og det er kun fint, at kunderne har meget at vælge mellem i en tid, hvor smykker er blevet en del af outfittet,” lyder det afslutningsvis fra Lotte Callesen.

Maanesten holder åbningsreception for alle i den nye butik i dag fra kl. 16:00 til 20:00.