Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Cecilie Bahnsen vinder Dansk Design Talent – Magasin Prisen 

Cecilie Bahnsen blev aftenens vinder, da DANSK MAGAZINE og MAGASIN FONDEN afholdt deres årlige talentkonkurrence.
Cecilie Bahnsen blev aftenens vinder, da DANSK MAGAZINE og MAGASIN FONDEN afholdt deres årlige talentkonkurrence.

Statens Museum for Kunst dannede torsdag aften rammerne om årets DANSK Designtalent Magasin Prisen, hvor Cecilie Bahnsen gik derfra med titlen som året designtalent.

De fire nominerede talenter var Cecilie Bahnsen, Ellen Pedersen, Muf10 og Saks Potts, der har haft henholdsvis Ulrik Garde Due, Samsøe Samsøe, Han Kjøbenhavn og Ganni som mentorer undervejs i udviklingen af mini-kollektionen til deres artist i forbindelse med talentkonkurrencen.

Aftenens værter, Nadja Bender, Uffe Buchard og Kim Grenaa, guidede publikum igennem arrangementet, hvor de fire nominerede hver især præsenterede deres kollektion med et show, mens deres tilknyttede artist spillede de store lokaler op. Cecilie Bahnsens artist var Reem.

H.K.H. Kronprinsesse Mary og fondsbestyrelsesmedlem fra Magasin Fonden Nina Wedell-Wedellsborg sluttede aftenen af med at afsløre vinderen. Det var en rørt og glad Cecilie Brahnsen, der tog imod prisen og et bifald fra salen.

Cecilie Bahnsen er nu i fornemt selskab med Freja Dalsjø, Mark Kenly Domino Tan og Tonsure, der tidligere har vundet prisen.

Sammen med æren og den prestigefyldte pris vinder Cecilie Bahnsen en check på 500.000 kroner inklusiv et modeshow under Københavns modeuge til februar.

Forud for prisoverrækkelsen har en jury bestående af blandt andet af DAFIs Eva Kruse og en række chef- og moderedaktører fra branchen udvalgt og stemt på deres favorit. Også forbrugerne har op til prisoverrækkelsen haft mulighed for at stemme på det talent. De sidste stemmer blev givet af aftenens gæster, og Cecilie Bahnsen var altså fagjuryen, forbrugerne og gæsternes favorit.