Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Stem til DANSK Design Talent – Magasin Prisen

Afstemningen til Danmarks største talentkonkurrence inden for mode er i dag åben for alle.
Afstemningen til Danmarks største talentkonkurrence inden for mode er i dag åben for alle.

Sidste år var det Tonsure, der vandt den prestigefyldte pris og de tilhørende 500.000 kr., inklusiv et modeshow under Copenhagen Fashion Week. I år er det fire nye talenter, der konkurrerer, nemlig Cecilie Bahnsen, Ellen Pedersen, Muf10 og Saks Potts. Og for arrangørerne bag DANSK Design Talent – Magasin Prisen er det vigtigt, at branchen såvel som forbrugeren støtter op om initiativet.

“Vi er meget glade for at konkurrencen giver mulighed for at høste stemmer fra både et professionelt dommerpanel og fra slutforbrugerne. Det er en måde, hvorpå vi favner så mange interessenter som muligt, og i sidste ende er det slutforbrugerne, der skal købe tøjet fra de fire talenter. Vi må derfor på det kraftigste anbefale alle at tager sig tid til at stemme på deres favoritter til dette år DANSK Design Talent – Magasin Prisen”, siger initiativtagerne fra DANSK Magazine, Uffe Buchard og Kim Grenaa.

DANSK Design Talent – Magasin Prisen afholdes i år den 27. oktober 2016 på Statens Museum for Kunst, hvor topmodel Nadja Bender er værtinde for aftenens arrangement. Tidligere vindere er foruden Tonsure, Mark Kenly Domino Tan og Anne Sofie Madsen.

Designkonkurrencen er skabt af DANSK Magazine og Magasin Fonden for at sætte fokus på at promovere morgendagens danske designere.

Du kan se alle kollektionerne og afgive din stemme her.