Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

International skokonference i Danmark

Designskolen Kolding er vært for en dag i skodesignets tegn med flere internationale talere og eksperter.
Designskolen Kolding er vært for en dag i skodesignets tegn med flere internationale talere og eksperter.

Manden bag Nikes successneakers Air Jordan, amerikaneren D’Wayne Edwards, er blandt dagens oplægsholdere, når Designskolen Kolding den 7. oktober sætter fokus på udvikling af skodesign og den nyeste teknologi inden for området.

D’Wayne Edward er også grundlægger af designskolen PENSOLE, der udelukkende beskæftiger sig med skodesign, og med sig har han skolens materialedirektør, Suzette Henry. Derudover kan man høre Michelle Swenson, der er ekspert i mikrofibre og syntetiske materialer, Dacie Doucette fra Ariaprene, der producerer genbrugsgummi og som har udviklet leverandørens bæredygtighedsstrategi i samarbejde med Apple. Spanske Silvia Fado er skodesigner, og vil dele sine erfaringer omkring at arbejde med 3D-teknologi, og så er dagens danske repræsentant, Henrik Vibskov.

Det vil også være muligt at blive opdateret på Designskolen Koldings projektsamarbejde med ECCO, som blandt andet har muliggjort en aftale med PENSOLE, der ellers ikke arbejder uden for USA, omkring udvikling af designtalenter og vidensdeling om materialer, styling og konstruktion af sko.

Det er gratis at deltage, og du skal tilmelde dig her inden den 30. september, og læse mere om arrangementet her.