Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Københavns modeuge skal have ny direktør

Nordens største modeevent ryster posen og har sat gang i ansøgningsprocessen for at finde den rette kandidat til at besidde posten som administrerende direktør.
Nordens største modeevent ryster posen og har sat gang i ansøgningsprocessen for at finde den rette kandidat til at besidde posten som administrerende direktør.

Som det blev meldt ud i august blæser der nye vinde i Copenhagen Fashion Week. Sidst på året vil Eva Kruse træde tilbage som direktør for modeugen for at hellige sig 100% til Danish Fashion Institutes bæredygtighedsagenda og Copenhagen Fashion Summit. Et nyt kapitel i den københavnske modeuge skal skrives, og derfor er alle sejl sat ind for at finde afløseren.

”Copenhagen Fashion Week er den absolut vigtigste platform for dansk mode, og der skal findes en administrerende direktør til at videreudvikle samt realisere strategien og målsætningen for en succesfuld modeuge ud fra den vision og strategi, som bestyrelsen beslutter. Direktøren skal udvikle, fundraise og sikre driften af selskabet, styre økonomien og lede teamet af medarbejdere. Det bliver spændende at finde den rette person til at løfte denne opgave og til at overtage mit andet hjertebarn, Copenhagen Fashion Week,” siger Eva Kruse om de ansvarsområder, hendes arvtager kommer til at have berøring med.

Det er en fælles beslutning bestyrelsen og Eva Kruse imellem, at der skal ske noget nyt for at sikre, at Copenhagen Fashion Week forbliver Nordens førende modeuge og bibeholder sin relevans, som den har gjort det i de forgangne 10 år.

”Vi er i gang med en gennemgribende evaluering og revitalisering af vores modeugeaktiviteter i samarbejde med både brancheorganisationerne og messerne. I en verden, der forandrer sig med rivende fart, er det uhyre spændende at gentænke vores event og tiltag for at kunne imødekomme ny udvikling og nye behov,” siger DAFI’s bestyrelsesformand, Niels Eskildsen.

Jobopslaget ligger allerede nu på Fashion Forum. Læs mere her.