Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Comme de Garçons på The Met, Haider Ackermann har fået nyt job og unge celebrity-ansigter for Chanel.
Comme de Garçons på The Met, Haider Ackermann har fået nyt job og unge celebrity-ansigter for Chanel.

Til et pressearrangement i Berlin kunne Hunkemöller afsløre, at den hollandske topmodel Doutzen Kroes er Hunkemöllers nye brandambassadør. I løbet af de næste to år skal topmodellen og undertøjsbrandet skabe samarbejdskollektioner. Få et glimt af den første kollektion her.

Kopenhagen Fur og den danske stylist, Pernille Teisbæk, skal lave en pels sammen, og det er blandt andet mormoren, der er den tidligere bloggers inspiration. Se og hør her hvad Pernille Teisbæk tænker om pelsdesignet.

Haider Ackermann skal fylde Alessandro Sartoris sko ud og tiltræder som kreativ direktør hos franske Berluti. Haider Ackermanns første kollektion vil være AW17 og bliver præsenteret til mændenes modeuge i Paris til januar.

Tidligere i år overtog Anthony Vaccarello direktørstolen på Saint Laurent efter Hedi Slimane – nu har han taget beslutningen om at sætte sit brand under eget navn på pause for at kunne koncentrere sig 100% om det franske modehus.

Der går rygter om, at designeren bag Comme de Garçons, Rei Kawakubo, skal udstille på The Met til foråret. Hvis rygterne taler sandt, er det anden gang, at museet udstiller værker fra en nulevende designer –  sidst var i 1983, hvor Yves Saint Laurent havde en retrospektiv udstilling.

En ny trøje, en ny tid. Hummel er igen leverandør af spillerdragter til det danske fodboldlandshold, og det markeres med en særlig spilledragt. I træningskampen mod Liechtenstein, som Danmark vandt 5-0, var landsholdet klædt i hvidt fra top til tå.

Denne uge er to nye Chanel-kampagner landet, og det med nogle af Karl Lagerfelds yngste muser: Lily-Rose Depp for den ikoniske Chanel No°5 L’Eau fragrance, og Willow Smith, hvis ansigt bærer AW17 Chanel briller.