Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

SAND Copenhagen åbner ny butik i Stockholm

Det danske brands vokseværk fortsætter - nu udvider de med en ny concept store beliggende på Stockholms mest eksklusive shoppinggade.
Det danske brands vokseværk fortsætter - nu udvider de med en ny concept store beliggende på Stockholms mest eksklusive shoppinggade.

I juli kunne designerduoen bag SAND Copenhagen, Lene og Søren Sand, fortælle til Fashion Forum, at de udvidede med tre brands – to menswear brands, SPO og XO Shirtmaker, samt et womanswear brand, The Lab.

Vokseværket synes gennemgående for virksomheden, der nu udvider deres butiksskare med en ny concept store beliggende på Biblioteksgatan 7 i Stockholm. Dermed kommer butikken til at ligge side om side med brands som Emporio Armani, Filippa K, Karen Millen og Diesel Concept Store.

I den nye butik vil man kunne finde den nye AW/16 kollektion, ligesom man vil kunne udvide garderroben med SAND-koncernens nye brands.

Med butikken forsøger SAND at skabe en atmosfære, som afspejler brandets værdier omkring æstetik. Om butikkens indretning fortæller Søren Sand:

”Vi har skabt en atmosfære i vores butik, hvor vores kunder bliver inviteret ind i vores helt unikke univers. Det er vigtigt for os at give vores kunder en spændende og inspirerende oplevelse.”

Den nye butik åbnede i fredags og foruden denne, ligger der også en SAND Copenhagen concept store i Malmö.