Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Tyra Banks på Stanford, danske brands udvider internationalt og Lena Dunham i undertøjsreklame.
Tyra Banks på Stanford, danske brands udvider internationalt og Lena Dunham i undertøjsreklame.

Hun er kendt for sine smukke former og sin rolle som vært på tv-programmet, America’s Next Top Model. The Wall Street Journal skriver, at den tidligere Victoria’s Secret-model, Tyra Banks, skal være gæsteforlæser på Stanford University og undervise i et fag om personlig branding – en succes hun gentager, efter at have gjort præcis det samme på Harvard.

Style Butler åbnede deres fjerde butik i Kina i juni, og til oktober åbner de butik nummer fem. I samme ombæring har Style Butler fået en ny visuel identitet, der skal gøre virksomheden mere synlig.

Også Ganni kigger udover Skandinaviens grænser, fortæller CEO, Nicolaj Reffstrup, til Dansk Mode og Textil. Det danske modehus har indledt samarbejder med blandt andre Net-A-Porter.com, MyTheresa.com og engelske Selfridges.

Lena Dunham har altid været på barrikaderne når det kommer til kropsidealer og medierne fremstilling heraf. Sidst hun langede ud, var det efter en forside hun selv prydede, nemlig på det spanske magasin, Tentaciones, som hun anklagede for at have retouchet hende til ukendelighed (det viste sig dog ikke at være tilfældet). Derfor siger Dunham nu kun ja til at medvirke i projekter, hvor der ikke indgår Photoshop, hvilket kommer det australske undertøjsbrand Lonely til gode. Deres nye kampagnemodeller er nemlig Lena Dunham og Girls-kollegaen Jemima Kirke.

Det danske brand ee12 har erhvervet sig showroom i København, og det fejrer de med, hvad de kalder en kollektionsevent. Her kan alle komme forbi og prøve kollektionen, og mod en udbetaling på 50% af prisen købe tøjet med det samme, hvorefter det bliver produceret og sendt til hjemmeadressen efter 60 dage.