Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Modeuge

Her er de udvalgte til DANSK Design Talent–Magasin Prisen

Fire designere er udtaget til at deltage i konkurrencen om 500.000 kr. og et show under modeugen.
Fire designere er udtaget til at deltage i konkurrencen om 500.000 kr. og et show under modeugen.

Designkonkurrencen DANSK Design Talent – Magasin Prisen, skabt af DANSK Magazine og Magasin, løber for fjerde år i træk af stablen netop nu, mens vinderen findes torsdag den 27. oktober.

Et panel bestående af særligt udvalgte branchefolk og medier har valgt fire designtalenter, som konkurrerer om præmien på de 500.000 kr. inklusiv et modeshow under Københavns modeuge til februar.

De fire udvalgte designtalenter har hver fået tildelt en mentor i form af en veletableret designer eller kreativ direktør samt en dansk sangartist, der skal fungere som muse og ambassadør. Deltagerne skal hver lave fem outfits til deres artist og disse outfits vil blive promoveret af artisterne ved koncerter og arrangementer samt i en særlig fotoserie skabt af talenterne selv.

Vinderen findes på baggrund af to afstemninger. Slutforbrugere får mulighed for at se og stemme på deres favoritter online og disse stemmer lægges sammen med stemmer fra et dommerpanel bestående af fagligt kompetente danske og internationale branchefolk og modespecialister.

De udvalgte designtalenter, mentorer og artister til DANSK Design Talent – Magasin Prisen 2016 er:

  • Saks Potts med Gannis Ditte & Nicolaj Reffstrup og sangerinde Pernille Rosendahl.
  • Muf10 med Han Kjøbenhavns Jannik Wikkelsø Davidsen & Tim Faith Hancock og rappere Kesi, Højre Øje, Emil Stabil og Lord Siva.
  • Ellen Pedersen med Samsøe & Samsøes Gitte Wetter og Citybois.
  • Cecilie Bahnsen med Ulrik Garde Due og sangerinde Reem.

De fire minikollektioner bliver præsenteret torsdag den 27. oktober, hvor mode- og livstilsbrancherne, presse og meningsdannere er repræsenteret.

Se mere på danskdesigntalent.dk og følg konkurrencen på Instagram: @danskdesigntalentmagasinprisen