Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Bliv opdateret på modeugen der gik

Modeugen passerede med hastige skridt. Læs eller genlæs artikler om nogle af ugens centrale personer og begivenheder.
Modeugen passerede med hastige skridt. Læs eller genlæs artikler om nogle af ugens centrale personer og begivenheder.

Designere har vist deres SS17 kollektioner frem, modellerne har nedlagt catwalksne, messerne – CIFF, CIFF Kids og Revolver – har lagt hus til hundredevis af brands. Vi har samlet en god håndfuld af den forgangne uges artikler her, så du kan samle op på modeugens begivenheder.

Læs Q&A med CIFF-direktør, Kristian Andersen, der kaster et nutidigt og fremtidigt perspektiv på modeugen, og find ud af, hvorfor direktøren ikke mener, at modeugen kan fortsætte i sit nuværende format her.

I Forum til CIFF KIDS meldte udstillerne om købelyste kunder og travle dage. Læs om hvordan responsen var på drengetøjet fra Noa Noa Minature, hvem Vogue Bambini besøgte på messen og det høje niveau, som kendetegnede CIFF KIDS.

Fra en messedirektør til en anden. Revolvers messedirektør, Christian Maibom, fortæller om sin passion for Københavns modeuge, der rækker langt ud over messens fysiske rammer her.

Igen i år afholdte Designers’ Nest show i forbindelse med modeugen. Denne gang deltog 19 designstuderende i konkurrencen om æren og en præmie på tusindevis af kroner. Læs her, hvem der vandt.

I forbindelse med udstillingen, FAN OUT, gav Sabine Poupinel sit besyv – der lyder både råd, erfaringer og en opsang til branchen fra den københavnske designer her.

Det danske brand Tonsure har haft en begivenhedsrigt år, og udlandet har fået øjnene op for designduoen, Malte Flagsted og Adam El-Zayat. På CIFF gæstede store internationale indkøbere deres stand, og Tonsure kunne fortælle om deres fremtidsplaner – læs om det her.

Modejournalist hos Politiken, Niels Fez Pedersen, deler sin mening om modeshowet og forklarer, hvorfor det stadig har sin berettigelse her.