Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Nye tiltag fra Copenhagen Fashion Festival

Copenhagen Fashion Festival vokser sæson for sæson, og den kommende modeuge byder på en række nye tiltag og opgradering af de eksisterende.
Copenhagen Fashion Festival vokser sæson for sæson, og den kommende modeuge byder på en række nye tiltag og opgradering af de eksisterende.

Zalando Trend Show på Rådhuset og Fashion Exchange på Rådhuspladsen er blandt de kendte events, og et nyt festivalunivers i samarbejde med Magasin og et madkoncept er nogle af de nye events på programmet. Festivalen er i år fra onsdag til søndag den 10.-14. august.

Nyt festivalunivers har centrum på Bremerholm 6
For første gang samles flere af festivalens aktiviteter på ét sted. Fredag og lørdag den 12. og 13. august åbner Copenhagen Fashion Festival og Magasin det nye modeunivers på Bremerholm 6 lige over for Magasin Kgs. Nytorv.

Det nye univers vil blandt andet danne centrum for flere af festivalens tilbagevendende arrangementer. Oplev en række af modebranchens største personligheder i debatter på Fashion Talks-scenen eller bliv inspireret af en modeudstilling med helt nye, spirende talenter fra designskolen KADK. I løbet af dagene kan modeinteresserede også opleve sæsonens vigtigste nyheder inden for både mode i Fashion Showroom, skønhed i MAX FACTOR Glamour Studio og accessories i Pilgrims smykkeunivers. Fashion Lounge’en omkranser begivenhederne i et nyt gårdområde med café, bogudstilling og cocktailbar om aftenen.

Book din middag med Fashion Week Dining
Et andet nyt tiltag for denne modeuge er et samarbejde mellem Copenhagen Fashion Week, brancheforeningen Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC) og Madbillet.dk. Konceptet hedder Fashion Week Dining og samler de københavnske restauranter på et officielt salgs- og bookingsite, der giver direkte adgang til nogle af de bedste københavnerrestauranter. Booking og mere information her.

Modeshow for alle
For anden gang afholder Zalando show under Copenhagen Fashion Festival, og denne sæson er showet også interessant for mænd. Som noget helt nyt består showet nemlig både af dame- og herremode. Dørene til Zalando Trend Show åbnes torsdag den 11. august klokken 19.30, hvor Emil Thorup tager gæsterne igennem seks af de vigtigste efterårstrends. Showet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Klik her.

GL STRAND inviterer indenfor i modefotografiets verden
Denne sæson udvider modefestivalen med endnu en scene til debatformatet Fashion Talks. Valget er faldet på Kunstforeningen GL STRAND, som netop nu huser Mario Testinos udstilling ”No Limits”. Med afsæt i udstillingen afholder Copenhagen Fashion Festival to modedebatter i samarbejde med GL STRAND henholdsvis fredag med en afrundende fredagsbar og søndag med en søndagsbrunch til særpriser. Tilmelding og mere information her.

Fashion Exchange fornyer garderober og understreger bæredygtigt forbrug
Sidste års Fashion Exchange tiltrak mere end 2.000 mennesker, der byttede 6,4 tons tøj på kun fem timer. Igen i år minder Fashion Exchange københavnerne om, hvor vigtigt bæredygtigt forbrug er, når Rådhuspladsen lørdag den 13. august omdannes til det kæmpe tøjbyttemarked. Her gøres der op med køb-og-smid-væk mentaliteten ved at opfordre folk til at bytte det tøj, der bare ligger og samler støv i skabet. Ens eget medbragte tøj er adgangsbilletten, og herefter kan man tage lige, hvad man har lyst til. Alt overskydende tøj doneres til Røde Kors. Tilmelding og mere information her.

App bringer modeugen tættere på
Med modeugens officielle app kan man, udover at lave sit eget skræddersyede program, også se de nyeste show- og street style billeder, samt blive guidet til de bedste restauranter, cafeer og barer i København. App’en er udviklet i samarbejde med Pread.ly og kan downloades her.

Læs mere om hvad den kommende modefestival har at byde på og se programmet her: www.copenhagenfashionfestival.com.