Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

JBS opkøber HB Textil

1. oktober 2016 overtager JBS Textile Group A/S aktiviteterne i HB Textil.
1. oktober 2016 overtager JBS Textile Group A/S aktiviteterne i HB Textil.

JBS Textile Group A/S har indgået en aftale om køb af HB Textil pr. 1. oktober 2016. Købet sker som led i JBS’ strategiske planer om styrkelse af dame- og herre-accessories med undertøj, strømper og lignende.

Målet er, at JBS får gavn af HB Textils erfaringer med produkter til kvinder, og samtidig udvikle salget af HB Textils damemærker på et globalt plan via af JBS’ netværk af distributører.

Med opkøbet får JBS mærker som Beautiful Legs by Caroline Fleming, Symfoni, Decoy, Claudio og Laze og som en del af sin portefølje. CEO i JBS Textile Group A/S, Michael Alstrup, siger om opkøbet:

”Vi ønsker at udvikle os inden for de områder, vi allerede arbejder med, og vi afsøger altid muligheden for at udvide koncernen med beslægtede forretningsområder. Områder, som kan give synergier i virksomheden samt give os mulighed for at tilbyde vores kunder et endnu bredere og bedre produktsortiment.”

HB Textils valg af JBS som opkøber er sket ud fra en vurdering af, hvad der vil gavne både kunder og aktionærer.

”Hos HB Textil har vi gennem de seneste år investeret i og arbejdet målrettet med vores kollektioner og brands, således at de i dag står stærkt i markedet. Det er imidlertid vores overbevisning, at et salg til JBS vil styrke udbuddet af komplette løsninger til vores kunder. Den know-how, som JBS Textile Group og HB Textil hver især besidder, supplerer hinanden godt,” siger CEO i HB Textil, Jan Brørup Petersen.