Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Der er Metallica på plakaten, Bill Cunninghams eftermæle og så har Dior måske endelig fundet Raf Simons afløser.
Der er Metallica på plakaten, Bill Cunninghams eftermæle og så har Dior måske endelig fundet Raf Simons afløser.

Tidligere i år skiftede Justin O’Shea stillingen som moderedaktør hos MyTheresa ud med en rolle som kreativ direktør hos Kering-ejede Brioni. Hans første officielle kampagne for brandet landede i medierne i denne uge, og på plakaten er ingen ringere end Metallica.

Der begyndte allerede i weekenden at svirre rygter blandt den udenlandske modeelite om at Valentinos Maria Grazia Chiuri skulle være på vej til at overtage posten efter Raf Simons hos Dior. Ingen af parterne har hverken be- eller afkræftet rygtet, og situationen forbliver i limbo lidt endnu.

Willow Smith blev tidligere på året håndplukket af Karl Lagerfeld til at være ambassadør for Chanel – en rolle kun forundt de få, heriblandt Kristen Stewart og Lily-Rose Depp, og nu kan hun for alvor ses in action i brandets AW16 solbrillekampagne. Også Miu Miu har en ny muse – skuespiller Amanda Seyfried pryder modehusets AW16 kampagne, der er skudt af Alasdair McLellan og stylet af LOVE Magazines chefredaktør, Katie Grand.

Efter at den legendariske fotograf og street stylens fader, Bill Cunningham, døde i weekenden, har New York været på den anden ende for at holde hans minde live. Lige nu er der en underskriftindsamling i gang, for at støtte forslaget om at opkalde hjørnet af 57th og 5th Avenue efter Cunningham – stedet hvor new yorkerne har kunne spotte ham i årevis med sit kamera.