Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegram: Ugen i mode

Carmen Electra skal lave dansk undertøj, Balenciagas første herreshow og et sommertip, hvis du skal holde ferie på Ibiza.
Carmen Electra skal lave dansk undertøj, Balenciagas første herreshow og et sommertip, hvis du skal holde ferie på Ibiza.

Britiske Agent Provocateur åbner butik i Illums lingeriafdelingen den 27. juni, og kommer til ligge side om side med brands som Stella McCartney, Calvin Klein og La Perla.

Cindy Crawfords 14-årige datter, Kaia Gerber, forsætter med at gå i sin mors fodspor. I den nyeste Miu Miu Eyewear kampagne, har hun hovedrollen i den fem minutter lange reklamefilm.

JBS er egentlig bedst kendt for deres undertøj til mænd. Men det skal der nu ændres på. Det danske brand har nemlig indgået en aftale med den amerikanske skuespiller og model, Carmen Electra, som de fleste måske husker fra Baywatch, Playboy og hendes ni dage lange ægteskab med Dennis Rodman, om en lingeriserie til kvinder. Tidligere har JBS også arbejdet sammen med den portugisiske top-fodboldspiller, Christiano Ronaldo, om hans CR7-kollektion.

Balenciaga afholdte deres første herreshow nogensinde i denne uge – det var også kreativ direktør og Vetements-designer, Demna Gvasalias første kollektion, og ind til videre har anmeldelserne været overvejende positive.

Soullands Silas Adler har netop bekræftet, at brandet kommer ud med et samarbejde med Nike SB – hvornår og hvad vi kan forvente os, er endnu ikke offentliggjort.

Hvis man skal på Ibiza henover sommeren, kan man med fordel besøge Ibiza Museum of Contemporary Art. Her har Loewe nemlig åbnet en konceptbutik, der ud over brandets eget ready-to-wear, også vil have en lang række interiørprodukter, bøger og vægtæpper fra mestervæveren John Allen.