Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Nyt designsamarbejde under modeugen

Mark Kenly Domino Tan gentager succesen fra sidste sæson, og teamer op med Orit Elhanati og Yvonne Koné.
Mark Kenly Domino Tan gentager succesen fra sidste sæson, og teamer op med Orit Elhanati og Yvonne Koné.

I februar kunne man se Orit Elhanatis kollektion Stranger smyge sig om modellerne på catwalken til Mark Kenly Domino Tan show, og efterfølgende præsenteret på The Jewellery Room. Nu er de to klar med endnu et samarbejde, og har teamet op med en tredje partner, Yvonne Koné, og et nyt fokus: sko.

“Jeg gik med tankerne omkring at designe min første sko til mit næste show, og fandt frem til, at Yvonne Konés klassiske pump var perfekt i forhold til det, jeg havde i tankerne,” fortæller Mark Kenly Domino Tan
 og fortsætter:

“Vi har trukket på hinandens ekspertiseområder og forenet vores æstetikker – og vi har undervejs fundet ud af, at vi har meget mere til fælles, end vi umiddelbart først var klar over. Vi har alle en stærk udenlandsk arv, som udgør en essentiel del af vores DNA og designunivers.”

Mark Kenly Domino Tans SS17-show vil til august, under Copenhagen Fashion Week, være efterfulgt af designernes personlig præsentation samarbejdet. 
Ydermere vil skoene blive præsenteret sammen med designernes hovedkollektioner for presse og indkøbere under Paris’ modeuge fra d. 27. September – 5. Oktober 2016.

LÆS OGSÅ: ”Orit Elhanatis smykker på catwalken”