Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

DAFI Tuesday: Det skal du vide om e-commerce

I næste uge er der e-commerce på DAFI Tuesday-programmet, hvor du kan få gode råd til at styrke din digitale platform. Det er som altid gratis at deltage.
I næste uge er der e-commerce på DAFI Tuesday-programmet, hvor du kan få gode råd til at styrke din digitale platform. Det er som altid gratis at deltage.

Hvad er de største trends inden for e-commerce? Hvordan driver du som modevirksomhed digital innovation? Hvordan balancerer du dit brand og salg online?

Den 21. juni gæstes DAFI Tuesday af Lars Grønkjær, direktør for e-commerce platformen Demandware. Med 15 års erfaring med digital handel fra detail- og rejsebranchen har Lars masser af viden, som han vil dele med os. Udover at give tre konkrete forslag til implementering i egen virksomhed, vil han komme ind på:

  • Hvordan millenials generationen handler og agerer på nettet.
  • De største digitale modetrends, som Demandware ser internationalt hos over 250 millioner forbrugere verden over.
  • Hvordan du balancerer brand vs. salg på nettet.
  • Hvordan du kan drive digital innovation inden for mode.

Foredragsholder
Lars Grønkjær er tidligere iværksætter og managementkonsulent, og er til dagligt direktør for Demandware i Norden. Demandware er en af verdens ledende digitale platforme og driver sites for brands og retailers som Bestseller, Pandora, Ganni, IC Group og i udlandet L’Oreal, Jimmy Choo, Kenzo og Diane von Furstenberg.

PRAKTISK

HVORNÅR: Den 21. juni kl. 9-10.

HVOR: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, København K (eventlokalet).

HVORDAN: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 16. juni (husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en). Det er gratis at deltage.