Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Maria Black udnævner ny salgsansvarlig i Danmark

Emmi Sandberg, der hidtil har været ansat hos Designers Remix har i denne uge første arbejdsdag hos Maria Black, som salgsansvarlig for det danske marked.
Emmi Sandberg, der hidtil har været ansat hos Designers Remix har i denne uge første arbejdsdag hos Maria Black, som salgsansvarlig for det danske marked.

Maria Black er i vækst og har valgt at udvide salgsafdelingen med dansk repræsentation. Emmi Sandberg, som har en stærk international baggrund og som hidtil har udfyldt funktionen som Store Manager hos Designers Remix, skal fremover sikre udvikling og vedligeholdelse af Maria Blacks danske kundeportefølje.

”I stillingsbetegnelsen har vi lagt vægt på, at kandidaten kan identificere sig med Maria Black-brandet. Matchet blev Emmi Sandberg, som har den rette detailerfaring og er en udpræget positiv person – en meget vigtig faktor i udpegelsen af den danske ambassadørrolle,” udtaler Sales Manager Kristine Hannah Löbner, om ansættelsen af Emmi.

Maria Blacks nye salgsansvarlige er stærkt motiveret for at varetage sin nye funktion:

“Det glæder mig enormt, at jeg nu er blevet en del af Maria Black-teamet og jeg håber min baggrund og erfaring kan tilføre et ekstra krydderi til alle vores butikker i Danmark. Jeg ser frem til at drive og udvikle Maria Blacks position på det danske marked i fællesskab med alle mine nye samarbejdspartnere – både kunder, agenter og kollegaer,” kommenterer Emmi Sandberg på sine kommende udfordringer.