Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Tag dit brand med på studietur

Nu er der en unik mulighed for at tage på studietur til New York, når DM&T, FDIH og Design & Life Cluster arrangerer et tætpakket og inspirerende program til november.
Nu er der en unik mulighed for at tage på studietur til New York, når DM&T, FDIH og Design & Life Cluster arrangerer et tætpakket og inspirerende program til november.

Drømmen om at slå igennem på det amerikanske markedet er en tilstedeværende faktor hos mange danske brands, og interessen for eksport af dansk mode til netop USA, er stigende. Derfor har de tre brancheforeninger slået sig sammen om at arrangere en fire dages tur til New York, hvor programmet fokuserer særligt på detail- og nethandel.

Deltagerne vil møde både danske og amerikanske eksperter – heriblandt BoConcept, David Polinchock fra PwC, der blandet andet arbejder for Coca Cola, Disney og AT&T, Mik Strøyberg fra Lemonsqueeze og designer Rebecca Minkoff, som alle vil give deres take på og indblik i, hvordan der bedst navigeres på det amerikanske marked

Der vil ligeledes være fokus på netværk mellem deltagerne og amerikanske potentielle samarbejdspartner, ligesom det vil være muligt at tilkøbe en matchmaking-seance gennem det danske konsulat i New York.

Der er plads til 15 brands, og turen henvender sig primært til virksomhedsledere.

Du kan se hele programmet hos DM&T her.

PRAKTISK:

Studieturen finder sted fra den 31. oktober til den 3. november 2016.

Fristen for tilmelding er 1. juli 2016.

Det er gratis at deltage i turens program, men fly, ophold og forplejning under arrangementet betales af deltageren selv.

For tilmelding og yderligere information, kontakt Heidi Svarre på mail heidi@ldcluster.com  eller tlf. 20 74 76 83.