Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Følg livet på KADK

KADK er klar med en ny blog på beklædningslinjen, der giver indblik i hverdagen på designskolen og i næste generation af danske modedesignere.
KADK er klar med en ny blog på beklædningslinjen, der giver indblik i hverdagen på designskolen og i næste generation af danske modedesignere.

Det nye univers tæller undervisning, udstillinger, forskning og netop nu, et særligt fokus på fremtidens designere, der udklækkes om få uger, fortæller lektor Maria Mackinney-Valentin.

”Bloggen er sat i verden for at invitere den almindeligt modeinteresseret indenfor på afdelingen for Beklædning på Kunstakademiets Designskole, hvor vi uddanner fremtidens modedesignere. Her kan man blandt andet se, hvordan vi arbejder kunst, formgivning, håndværk og forskning sammen, som en måde at styrke innovation på og ruste vores designere til branchen.”

Men det er ikke kun den almindeligt modeinteresseret, det kan gavne at kigge forbi bloggen. Lige nu er en hel årgang af kommende designere på deres sidste semester, og det er oplagt at følge med i, hvem der kommer ud i branchen – både af inspirationsmæssige årsager og for at finde ud af, hvad der optager den næste generation – men også for at holde øje med, om der kunne være potentielle kollegaer i blandt det nye kuld af designere.

”Vi er rigtig stolte af vores studerende og vil gerne dele denne stolthed med verden. Det gør vi blandt andet med portrætter af vores alumner, og lige nu bliver man inviteret indenfor på værkstedet hos vores femteårs studerende, der er ved at tage afgang med deres master kollektioner. Med mikro-interviews og snapshots fra den kreative proces, tæller vi ned til de skal være færdige senere på måneden. Spoiler alert: De er rigtig gode,” lyder det fra Maria Mackinney-Valentin.

Du kan besøge bloggen her.