Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Gratis seminar for modebranchen om cloud

’Cloud Til Modebranchen’ er fashionseminar.dks gratis arrangement med fokus på at sikre de optimale betingelser for styring og vækst for danske virksomheder i mode- og livsstilbranchen.
’Cloud Til Modebranchen’ er fashionseminar.dks gratis arrangement med fokus på at sikre de optimale betingelser for styring og vækst for danske virksomheder i mode- og livsstilbranchen.

Onsdag den 1. juni hos Deloitte i Århus og torsdag den 2. juni hos Deloitte i København inviteres de danske mode- og livsstilvirksomheder til gratis seminar, hvor nogle af branchens skarpeste kompetencer vil hjælper deltagerne med at navigere rundt i, hvordan man optimerer forretningen med cloud-teknologi.

Seminariet er for både små og store virksomheder, brandejere så vel som retail. Der vil være masser af praktiske råd og input, som kan implementeres øjeblikligt og derved give værdi med det samme.

Nedenstående temaer vil være på dagsordenen, og talere kommer fra 
Deloitte, Agillic, Sketz, It’s Perfect, Systemcenter, Think / Fashion Photo og Compell.

Modebranchens økonomiske udvikling
Seminariet starter med en opdateret økonomisk gennemgang ved Deloitte, der ser på et øjebliksbillede af muligheder og trusler for branchen. Indlægget afholdes af Deloitte Partner Morten Steinmetz.

Cloud Security
Herefter vil Deloitte tale om cloud security. I dag kan teknologierne være let tilgængelige og informationsdeling har aldrig været lettere – men hvordan er din risikoprofil? Hvor sikker er din forretning egentlig?

Update på Omni-Channel
Forfatteren til bogen ”Hvis det handler om mig, så køber jeg”, og Chief Strategy Officer hos Agillic, Rasmus Houlind vil give en update på sidste års omni-channel seminar, samt komme med konkrete løsningsforsalg og ikke mindst fortælle, hvor omni-channel er på vej hen.

Fokus på Best-of-Breed IT Systemer
Ved Best-of-Breed systemer forstås den bedste software til opgaven. Steen Møller fra Systemcenter sætter fokus på tre cloud systemer – Microsoft Dynamics NAV, brancheløsningen itSuitsFashion, og den mobile B2B løsning Pepperi.

Fokus på All-In-One
Forestil dig en løsning, hvor alle komponenter er i samme system. Hollandske It’s Perfect har udviklet en cloud løsning til modebranchen, der indeholder alt fra PDM og PIM til produktion (CMT), indkøb, lager & logistik, Business Intelligence, B2B & B2C webshops, POS samt mobil Apps. Løsningen er eksempelvis integreret til eConomic og C5.

Packshots & Cloud distribution
Dine produktbilleder skal være optimale for at have en chance for at blive solgt online. Det kræver gode billeder og en godt distributions set-up. Think / Fashion Photo er nogle af branchens innovative udbyder af packshots. Lær hvordan du tager de bedste produktbilleder.

Online markedsføring
Markedsføringen sker i dag online. Dine kunder skal kende dig og du skal kende dem. Compell har erfaring i at få selv et lille markedsføringsbudget til at give udbytte.

Praktisk information:
Fashionseminar serverer morgenmad fra kl. 7:30-8:00 og frokost fra 11:30-12:00

Gratis tilmelding på hjemmesiden www.fashionseminar.dk

For yderligere informationer mail@fashionseminar.dk / Steen Wæver Poulsen +45 6025 9999