Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Kalender

Internationale designere til modekonference i Aarhus

HEADSTART FASHION sætter i samarbejde med VIA Design og SPOT Festival fokus på talent, modefilm og synergier mellem de kreative brancher.
HEADSTART FASHION sætter i samarbejde med VIA Design og SPOT Festival fokus på talent, modefilm og synergier mellem de kreative brancher.

Det sker under en konference i Aarhus den 29. april fra kl. 13.00-17.00 i Dania Salen på Radisson Blu Scandinavia, hvor man bl.a. vil kunne opleve designere Peter Jensen og Astrid Andersen.

Konferencen er delt i to: Første halvdel af programmet koncentrerer sig om mode og film, hvor producer Ellen Riis og to af drivkræfterne bag Copenhagen Fashion Film, Ditte Marie Lund og Siri Buric, vil tale om æstetik og modefilm som genre. Anden halvdel af programmet hedder ’Talenter og crossover i modebranchen’, og udover Peter Jensen og Astrid Andersen, kan du også høre forsker Maria Mackinney-Valentin og H2O-direktør Christian Trads. Moderator for hele eventet er Ane Lynge-Jorlén.

Det er et samarbejde mellem det regionale initiativ HEADSTART FASHION og Via Design, som for andet år i træk sikrer en modekonference på SPOT+. Leder af HEADSTART FASHION Christian Chapelle ser store muligheder i samarbejdet og siger:

”Talent og innovation er afgørende for, at danske virksomheder herunder modebranchen kan begå sig på de internationale markeder og et øget fokus på talent og innovation kan potentielt fungere som en katalysator for vækst.”

Se meget mere om program og tilmelding her.