Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Der har været masser af modelsnak i ugen der er gået – om både de store, de små, de kendte og de upcoming.
Der har været masser af modelsnak i ugen der er gået – om både de store, de små, de kendte og de upcoming.

Ugen der er gået har været stor for Jenner-familien: Kylies kampagnebilleder for Puma ramte Instagram, og farmand Jenner landede sin første store kampagne siden transformationen fra Bruce til Caitlyn, og skal ligge ansigt til H&Ms næste sportsserie.

For syv dage siden var det Naomi Campells tårevædede lip sync’ing til Anohnis Drone Bomb Me, i denne uge er det hendes supermodelkollega Kate Moss, der dansende vrider sig i trance i Massive Attacks nyeste video, Ritual Spirit.

IMG Models fortsætter deres first-mover kurs indenfor modelbranchen – sidste år signede de både trans-modellen Hari Nef og Jillian Mercado, der sidder i kørestol – og nu har de så oprettet en ny division kaldet ’Brawn’, som skal fokusere på plus-size herremodeller.

Herhjemme åbner ny webshop til herrerne, Care of Carl, som oprindeligt har svenske aner, men som nu også vil give de danske mænd mulighed for at shoppe rundt i deres eksklusive univers. Det samme gør Lacoste, og den klassiske krokodille har nu fået sin helt egen dansk webshop.

En ny generation har indtaget Stella MacCartneys nyeste duftkampagne Pop. Der er fire på stribe: Lourdes Lola Leon – performancekunstner og ja, datter af Madonna, den canadiske sangerinde Grimes, der lige nu turnerer med Florence and the Machine, modellen Kenya Kinski-Jones, der har sit dobbelt efternavn efter sin skuespiller-mor Nastassja Kinski og stjerneproducer-far Quincy Jones, og sidst med ikke mindst, et navn, som for alvor er ved at slå sig fast på den californiske himmel, Amandla Stenberg – halvt dansk, halvt amerikansk – særligt kendt for rollen som Rue i Hunger Games og for social aktivisme.