Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Denne uge forløb med H&Ms megashow, duften af Grace Coddington og to runde fødselsdage.
Denne uge forløb med H&Ms megashow, duften af Grace Coddington og to runde fødselsdage.

Adele, der (igen) tog priser en masse med hjem fra den nyligt afholdte Grammy Awards, er netop begyndt sin 100 dage lange ’25’-tour, og her kommer hun til udelukkende at optræde i Burberry – det fortalte Burberry-designer og kreativ direktør Christopher Bailey i tirsdags. Er man en af de heldige, der nåede at få billetter, kan man se Adeles Burberry uniform in action, når hun slår slaget forbi Danmark den 3. og 4. maj.

Det danske taskemærke Decadent har indgået et nyt kreativt samarbejde med Copen Hagen Agency, som også har stået for rebranding af Decadents website og SS16-kampagne.

I morgen starter en hel måneds fødselsdagsfejring for Illum, der fylder 125 år. Hver lørdag i marts vil stormagasinet bugne af gode tilbud, overraskelser og feststemning. Og når man er færdig der, kan man smutte forbi Tommy Hilfigers nyrenoverede butik på Østergade 26, der står klar med et knap 400 kvadratmeter ærkeamerikansk univers.

Den svenske blogplatform Nouw indtog i denne uge Danmark, og kredser i feltet omkring mode og livsstil – mød bloggerne her.

Selv om Grace Coddington ikke længere går på Vogue-gangene til hverdag, har hun rigeligt at tage sig til: Udover at der eftersigende er en Hollywoodfilm på vej om hendes liv, så har hun også teamet op med Comme des Garcon om at lave hendes helt egen signaturparfume – Grace by Grace Coddington.

H&M Studio diskede op med ugens mest omtalte show – nogle af branchens mest eftertragtede modeller gik catwalken i Bourse de Commerce i Paris, heriblandt Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park og Hari Nef – overværet af blandt andre Emma Roberts, Leandra Medine, Ciara, Suki Waterwhouse og ja, resten verden på live streaming.

Det internationale magasin med danske rødder, Vs. Magazine, fejrer 10 års jubilæum i denne uge. For at cementere et årti på magasinhylderne, lancerer Vs. ny website og når magasinet lander i butikkerne, bliver det med et limited edition cover med en russiske model og skuespiller Sasha Luss på forsiden.