Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

mp Denmark opkøber Sneaky Fox

Fra 1. marts 2016 overtager mp Denmark alle aktiviteter i Sneaky Fox, og de to strømpefabrikanter forenes.
Fra 1. marts 2016 overtager mp Denmark alle aktiviteter i Sneaky Fox, og de to strømpefabrikanter forenes.

Mp Denmark har siden medio 2015 håndteret den samlede logistik for Sneaky Fox, men nu tages det fulde skridt og de to strømpebrands bliver samlet i én virksomhed.

”Det er vores mission at tilbyde markedets bedste produkter til børn, kvinder og mænd. Med købet af Sneaky Fox får vi endnu bedre muligheder for at forkæle kundernes fødder og ben med strømper i høj kvalitet og lækkert design,” udtaler administrerende direktør Morten Bundgaard fra Mp Denmark, der synes, at det bliver spændende at udnytte viden og kompetencer på tværs af de to brands.

Sneaky Fox er et dansk brand med en unik evne til at berige fashionistaer med et væld af strømpebukser, leggings og strømper, og brandet har tilhørt den danske modebranche i mere end 25 år. Det vil fortsætte som selvstændigt brand, og der vil blive investeret flere ressourcer i den fortsatte udvikling af nye produkter og kvaliteter.

Mp Denmark ser det som et godt match, da de i forvejen også laver strømper og lignende produkter til kvinder, mænd og børn. De samtlige aktiviteter bliver samlet i Herning, hvor Mp Denmark’s hovedkontor er placeret.