Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Illum i fornemt selskab

Man skal ikke skue hunden på hårene. Selvom der de sidste par år har været en mur af stilladser omkring Illum, så betaler den storstilede renovering sig i god omtale af forbedringerne.
Man skal ikke skue hunden på hårene. Selvom der de sidste par år har været en mur af stilladser omkring Illum, så betaler den storstilede renovering sig i god omtale af forbedringerne.

Det anerkendte new yorkske rejsemagasin Travel + Leisure, der når ud til knap fem mio. læsere, har lagt turen forbi Illum, og er begejstret for det, de ser. Sammen med 14 andre er Illum på listen over verdens bedste stormagasiner ud fra parametre om arkitektur, brands, restauranter og samlet shoppingoplevelse.

Illum har siden 2013 gennemgået en omfattende renovering, og mangler stadig endeligt at færdiggøre herreafdelingen og en boligsektion. Tilbage i efteråret sagde Illums italienske ejer Alberto Baldan fra La Rinascente, i forbindelse med åbningen af Illums dameafdeling, til Fashion Forum:

”Blandingen af luksus og imødekommenhed er faktisk meget dansk. Moden er en del af den buzz, der er i byen. Ud over i moden, ser man det også i designet og med maden.” Det er netop de komponenter, som tilsammen med lyset, rummeligheden og de træbeklædte rulletrapper har imponeret Travel + Leisure med den helt rette skandinaviske følelse.

“I Illum arbejder vi målrettet med at skabe en oplevelse ud over det sædvanlige, for både danskere og turister. Gennem det seneste år har vi introduceret over 200 nye internationale fashion brands, og det er dejligt, at det høster anerkendelse og sætter os i liga med verdens stærkeste aktører,” siger Jeanette Aaen, administrerende direktør i ILLUM.

Den liga Jeanette Aaen taler om, tæller blandt andre Paris’ Le Bon Marché og Galeries Lafayette, Bergdorf Goodman og Saks Fifth Avenue i New York og Londons Harrods og Liberty. Renoveringen af Illum skal være færdig i 2017.

LÆS OGSÅ: “Illum slår dørene op til high end-dameetage”