Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Speed-dating: Københavns kultur og butikker mødes

I samarbejde med Copenhagen Fashion Festival afholder KBH K et event, der vil bygge bro imellem de københavnske kulturinstitutioner og forretningsliv.
I samarbejde med Copenhagen Fashion Festival afholder KBH K et event, der vil bygge bro imellem de københavnske kulturinstitutioner og forretningsliv.

Til KBH Ks månedsmøde den 3. marts kan Københavns kulturinstitutioner og KBH Ks medlemmer speed-date med henblik på at finde samarbejdspartnere på kryds og tværs til at skabe fremtidige events og aktiviteter i byen. Det kan være flyvsk, at gribe sådan en opfordring, for hvem skal du tage fat på? Og hvordan skal du få tid til at arrangere aktiviteter i en travl hverdag?

Inden selve speed-dating arrangementet afholdes to korte oplæg, hvor deltagere bliver introduceret til julefestivalen Copenhagen Christmas og Copenhagen Fashion Festival, der begge har stor erfaring med samarbejder på tværs af brancher. Her fås al relevant information, så man er velforberedt til selve speed-dating’en.

Baseret på research og evaluering af medlemmers kerneforretning og behov, arrangerer KBH K en præ-matchmaking, hvilket skaber rammen for målrettede møder. Ambitionen er, at minimum 10 kulturinstitutioner deltager, og hver deltagende butik møder typisk mellem to til fem af dem – hvert møde vil vare max. 10 minutter.

Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet, da der er et begrænset antal pladser. Månedsmødet er gratis for medlemmer af KBH K. Prisen for ikke-medlemmer er 350 kr. pr. deltager. Se hvordan du tilmelder dig her.

HVOR: Europa Tietgen, Slotholmsgade 1-3, 1216 København K
(I Tietgens Hus ved siden af Børsbygningen, ud mod Christians Brygge).

HVORNÅR: Torsdag den 3. marts kl. 08.30 – 09.45.