Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Telegrammet: Ugen i mode

Det tyske sportsbrand Puma fører sig frem, og New York Fashion Week sluttede i går af med noget af en overraskelse.
Det tyske sportsbrand Puma fører sig frem, og New York Fashion Week sluttede i går af med noget af en overraskelse.

I weekenden lancerede Puma deres nye kollektion og samarbejde med Rihanna under modeugen i New York, hvor hun også selv troppede op på catwalken. Tilbage i december blev sangerinden nemlig udnævnt som kreativ direktør for Pumas kvindelinje. Og apropos Puma, blev det i denne uge offentliggjort, at det yngste medlem af Kardashian-Jenner familien – Kylie Jenner – har underskrevet en kontrakt med Puma. Det faldt på ingen måde i god jord hos Kanye West, der for tredje sæson samarbejder med konkurrenten Adidas. Det gav han udtryk for på sin Twitter profil: “1000% there will never be a Kylie Puma anything. That’s on my family! 1000% Kylie is on Yeezy team!!!”

I årevis har Marc Jacobs været det sidste brand på podiet i New York og dermed lukket modeugen, og i aftes inddragede han en stor overraskelse. Det var nemlig ingen ringere end Lady Gaga, blandt modellerne på catwalken.

Sangeren Morrissey, der også er kendt for at være ekstrem i sine holdninger omkring vegetarisme, har lagt sig ud med Supreme. Det amerikanske skate brand offentliggjorde deres nyeste kampagnebilleder som sangeren ligger ansigt til, og det er Morrissey ikke vild med, fordi han opdagede, at Supreme sidste år brugte burgerkæden White Castles logo på en række T-shirts.

Anne Sofie Madsen har vundet kurerfirmaet DHL Express’ internationale pris, DHL Exported, som sikrer hende en plads til Tokyo Fashion Week hele to gange – i marts og igen i oktober. I alt er der uddelt fire priser, der giver vinderne podiepladser til modeugerne i New York, London, Milano og Tokyo. Og så har Playground Distribution landet en eksklusiv distributionsaftale med amerikanske NEFF – der blandt andet laver skiudstyr – i Danmark og Norge.

LÆS OGSÅ: Telegrammet fra sidste uge