Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Udland

International ros af modeugen

Copenhagen Fashion Week trak flere udenlandske medier til hovedstaden for at overvære den danske modeuge, og både anmeldelser og omtale er positiv.
Copenhagen Fashion Week trak flere udenlandske medier til hovedstaden for at overvære den danske modeuge, og både anmeldelser og omtale er positiv.

<span style="font-size: 12.0pt; font-family: Georgia; color: #333333;”>På amerikansk Vogue er der gode vibes omkring den danske modeuge. Danmark hyldes for at være et land hvor herremoden er en kraft man kan regne med, og især Tonsure og Han Kjøbenhavn får flotte ord med på vejen.
Også på det britiske onlinesite 
Drapers er der positiv stemning omkring modeugen. Her havde man blandt fokus på messerne – CIFF, CIFF Raven og Revolver – som blev rost for deres travle atmosfære i løbet alle tre messedage. På Womens Wear Daily nævnes Copenhagen Fashion Festival og besøget af det franske modeikon Caroline de Maigret på Den Sorte Diamant – et event der tiltrak over 600 deltagere. Caroline de Maigret er udtalt begejstret over danske kvinder – for deres skønhed og sans for mode. Womens Wear Daily fremhæver 0gså Mark Kenly Domino Tan – både for sit fremragende håndværk og for sin måde at tænke både mandlige og kvindelig modeller ind i sit show.

Hos High Snobiety er Junior Editor Alec Leach særligt glad for Danmarks bred vifte af talentfulde menswear-designere, og giver flotte anmeldelser af både Tonsures åbningsshow, Han Kjøbenhavns show på Christiania og Henrik Vibskovs show på Rådhuset.