Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Opråb fra Else Skjold: Magten tilbage til designerne

I dag kan du høre Else Skjold, Ane Lynge og Augusta Atlas til FAN OUT hos Sabine Poupinel fra kl. 17-20 snakke mode, kunst og kultur.
I dag kan du høre Else Skjold, Ane Lynge og Augusta Atlas til FAN OUT hos Sabine Poupinel fra kl. 17-20 snakke mode, kunst og kultur.

Når adjunkt fra Kolding Designskole, Else Skjold, går på talerstolen til Sabine Poupinels FAN OUT, så er det med et klart budskab: At snakke om tøjdesignets værdi.

Det bliver et opråb til designere, branchen, CEOs – det er tid til at stoppe op, for det gavner ingen – absolut ingen – at fortsætte som hidtil. For mange knækker nakken på modebranchen, og for hvad? For i sidste ende blot at smide tøjet ud igen?

”Modebranchen har fået tøjforstoppelse, ja den har ondt i maven har den. Og forandringerne skaber disse år dybe kløfter man kan falde ned i, hvor man slår sig meget hårdt, ” siger Else Skjold.

Hun kommer også med et budskab til designerne, om ikke at lytte til dem, som synes mode er en fjollet og ligegyldig ting:

”I designere skal ranke ryggen. I skal være bevidste om hvor vigtige i er. Hver dag går mennesker rundt og forstår deres egen rolle i verden gennem det, de har på. Det er jer designere som laver det, de har på. I er vigtige. ”

Hvis du vil høre resten af Else Skjolds tale, og hvad de andre modeeksperter har på hjertet, så er det i dag fra kl. 17.00.