Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Garment Project åbner butik på Gl. Kongevej

I forbindelse med modeugen slår det danske brand i dag dørene op til en full concept store på Frederiksberg.
I forbindelse med modeugen slår det danske brand i dag dørene op til en full concept store på Frederiksberg.

Den nye butik er Garment Projects første i Danmark, hvor den nye forårskollektion til både damer og herrer vil være repræsenteret.

Garment Project har siden opstarten i 2013 været i konstant udvikling og har i dag over 350 kunder på verdensplan. En udvikling brandet har i sinde at fortsætte i fremtiden. Hvis det mål skal opfyldes, kræver det dog et større antal kvadratmeter og andre omgivelser, hvilket man med flytningen til den nye adresse på Frederiksberg får løst til fulde.

Her samler man nemlig virksomhedens forskellige afdelinger så design, logistik, lager og butik i dag sidder under et og samme tag. Butikken er indrettet i samarbejde med Wildhorse Studio og kommer til at danne rammen for brandets 2 halv-årlige kollektioner.

“Vores sko og accessories bliver i dag forhandlet i udenlandske varehuse som Harvey Nichols, Selfridges og Gallery Lafayette, så vi glæder os til at kunne give vores danske kunder det samme store udvalg af sko og en endnu bedre service,” siger grundlægger Kent Rau Madsen.

Butikken ligger på Gammel Kongevej 147 og åbner i dag, onsdag.