Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kom til Skandinaviens største fashion film festival

For sjette år i træk sætter Copenhagen Fashion Film Festival fokus på forbindelse mellem mode og film med afholdelsen af Skandinaviens største modefilmfestival.
For sjette år i træk sætter Copenhagen Fashion Film Festival fokus på forbindelse mellem mode og film med afholdelsen af Skandinaviens største modefilmfestival.

Med et rigt program af spændende filmvisninger, fashion talks, en prisuddeling og forpremiere på den Oscar-nominerede spillefilm ‘The Danish Girl’ inviterer Copenhagen Fashiom Film til et anderledes visuelt møde med moden fra den 2. – 14. februar.

I festivalperioden vil man bl.a. kunne opleve Xavier Dolans gribende ‘Laurence Anyways’, sumfilm-toner fra Danmarks nye elektroniske stjerne Lydmor, en særlig film- og talk-aften med to af nutidens største modefilmskabere, Kathryn Ferguson og Matt Lambert. Som noget nyt er der prisfest på Nationalmuseet den 13. februar.

LÆS OSGÅ: “Modefestivalen står for døren”

Temaet for Copenhagen Fashion Film festival 2016 ligger i titlen ‘The Skin I Wear – Gender, Body and Identity’. Festivalen stiller hermed skarpt på hvordan mode- og filmskabere har udfordret vedholdende modestereotyper, og viser film der har sat spørgsmålstegn ved de ofte endimisionelle skildringer af køn, seksualitet, skønhed og alder.

Festivalen åbner den 2. februar kl. 17.30 på Kunsthal Charlottenborg, hvor Copenhagen Fashion Film byder alle velkommen til en fremvisning af årets konkurrerende kortfilm og giver en drink, mens der kan bladres i det trykte program.

Se det fulde festivalprogram her.