Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge, Navne

Nye navne på showkalender

Endnu to herremærker har meldt sig klar til show under Københavns modeuge.
Endnu to herremærker har meldt sig klar til show under Københavns modeuge.

Torsdag den 4. februar kl. 10 vil Krügers modeller gå ned af catwalken. Det kun et år gamle mærke fokuserer primært på herretøj, dog med få styles til kvinder. Grundet en stigende interesse over meget kort tid, har Krüger netop taget valget om at vise deres kollektion under modeugen, og de glæder sig til at afsløre den location, som skal danne ramme om et råt og kantet set-up, fortæller designer Pernille Krüger.

Også Trine Lindegaard har netop meldt ud, at hun vil vise kollektionen DISH, der er lavet i samarbejde med flygtninge – og indvandrerkvinder fra projektet I Tråd Med Verden. Fredag den 5. februar kl. 19 indtager hun Osramhuset på Nørrebro.

”Mine kollektioner opstår i dialog med mennesker, der normalt ikke har adgang til modeugens eksklusive tiltag. Vi holder et arrangement, som hylder de personer, der medvirker i processen, og giver dem mulighed for at invitere deres familier og venner med, så de kan få indblik i det, vi i fællesskab har skabt. Vi har derfor valgt at lave et anderledes event under Copenhagen Fashion Week, i Osramhuset på Nørrebro”, fortæller Trine Lindegaard.

LÆS OGSÅ: “Tonsure åbner Copenhagen Fashion Week AW16”