Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed, Indland

Bestsellers CSR-rapport bliver godt modtaget

Den amerikanske CSR-konsulent Elaine Cohen fremhæver på sin årlige top 10-liste over de bedste CSR-rapporter, Bestseller.
Den amerikanske CSR-konsulent Elaine Cohen fremhæver på sin årlige top 10-liste over de bedste CSR-rapporter, Bestseller.

Bestseller er kommet i selvskab med både Disney og Ikea, på en ny liste over de bedste CSR-rapporter. Listen er lavet af den amerikanske CSR-specialist Elaine Cohen, der hvert år giver sit bud på, hvilke virksomheder i verden, der offentliggør de bedste og mest interessante rapporter. Her bedømmer hun alt fra layout til indhold, og kommer med en vurdering af, hvordan den respektive virksomhed klare sig på CSR-fronten.

Selvom den danske tøjkoncerns rapport ikke er så omfattende som Elaine Cohen gerne så det, så er hun alligevel begejstret. Hun fremhæver Bestseller som en virksomhed, der er kommet et godt stykke på bæredygtighedens vej, og roser især ’Give-A-Day’-konceptet, hvor alle virksomhedens butikker i hele verden donerede deres omsætning til velgørenhed, og som sidste år kastede 15 mio. euro af sig.

LÆS OGSÅ:”Bestseller indgår CSR-samarbejde med andre tøjkæmper”