Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland, Udland

De 10 USA bud: læs den samlede guide her

De seneste uger har Liz Jones fra det danske generalkonsulat i New York skrevet 10 bud på hvordan man bevæger sig ind på det amerikanske marked. Nu er den samlede oversigt her.
De seneste uger har Liz Jones fra det danske generalkonsulat i New York skrevet 10 bud på hvordan man bevæger sig ind på det amerikanske marked. Nu er den samlede oversigt her.

Overvejer du at starte eksport til USA og ved du hverken hvor eller hvordan du skal starte? Så er her en guide til de vigtigste ting, der bør gøres eller overvejes, inden du starter. Vi har samlet de 10 artikler og dermed 10 bud på hvorledes man bevæger sig ind på det amerikanske marked.

1. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

Den første artikel omhandler overordnet den amerikanske forbrugsstigning samt forventningerne om en endnu større vækst i 2016 og 2017 og en generel status på det potentelt meget lukrative amerikanske marked.

2. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

I den anden artikel kan man blive klogere på den demografiske og geografiske del af USA, hvor Liz går mere i dybden med henblik på etnicitet, aldersgrupper, storbyområder, middel- og overklassen.

3. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

Tredje bud omhandler det store detailmarked i USA, de forskellige former for butikker såsom luksusbutikker, stormagasiner og specialbutikker.

4. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

I det fjerde bud fortæller Liz om mulighederne med fysiske butikker samt muligheder med onlineforhandlere. Blandt andet kommer hun ind omkring omni-channel og forskellen på online salg i Danmark og USA.

5. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

Den femte artikel har fokus på import af tekstiler og produkter til USA. Her i blandt kan du blive klogere på den amerikanske told- og grænsebeskyttelse, få tips til import og forskellige kvoter.

6. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

I den sjette artikel giver Liz bud på, hvordan man finder den gode samarbejdspartner på det amerikanske marked. Det er blandt andet med fokus på netværk og en god portfolio.

7. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

Syvende artikel giver et indblik i, hvad der sker omkring handelsaftalerne i forbindelse med skatter og afgifter, når man eksporterer til USA.

8. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

Det ottende bud omhandler den amerikanske lovgivning, forbrugersikkerhed og de krav der er til mærkning, når man eksporterer til USA.

9. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

I niende og næstsidste artikel laver Liz en opsummering af hendes bud til danske virksomheder, der vil forsøge sig på det amerikanske marked.

10. bud på hvordan du kommer ind på det amerikanske marked

Sidste artikel indeholder anden del af en kort opsummering på de 10 bud, som Liz fra det danske generalkonsulat i New York har skrevet.