Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Hummel introducerer nyt japansk samarbejde

Den 17. december lancerer hummel en ny kollektion hos Storm i København, som eksklusivt er eneforhandler i Danmark.
Den 17. december lancerer hummel en ny kollektion hos Storm i København, som eksklusivt er eneforhandler i Danmark.

Øst møder vest i et eksklusivt samarbejde mellem det danske sportswear-brand hummel, det japanske designkollektiv ROOTS&CO og den japanske taskeproducent Master-Piece.

Resultatet er en funktionel kollektion i fire dele, som kan bruges hele året rundt i et urbant miljø med skiftende vejrforhold. Kollektionen forener to internationalt anerkendte æstetiske retninger, det funktionelle danske design og den urbane, højteknologiske tilgang i japansk street-mode.

LÆS OGSÅ: “Hummel præsenterer vækst for 20. år træk”

Sortimentet, som er designet af det Tokyo-baserede designkollektivet ROOTS&CO, omfatter en jakke, der kan laves til en vest, en ny udgave af hummels Penfors Power Play-sneaker og en taske. Det subtile print er inspireret af de forskellige distrikter i Tokyo og er udarbejdet af den japanske illustrator Nowartt. En eksklusiv kollektion, kun 150 jakker, 100 tasker og 400 par sneakers, er blevet til i Japan.

Kollektionen kommer i handlen i udvalgte forretninger verden over den 18. december 2015, i Danmark forhandles den eksklusivt hos Storm Copenhagen.