Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Coster Copenhagen åbner butik nummer to i Sverige

Det danske modemærke åbner inden for lidt mere end et år sin syvende butik i Skandinavien, der ligger i Mall of Scandinavia i Stockholm.
Det danske modemærke åbner inden for lidt mere end et år sin syvende butik i Skandinavien, der ligger i Mall of Scandinavia i Stockholm.

Det danske modebrand Coster Copenhagen fortsætter sin fremgang på retail-fronten, hvor det seneste år har budt på åbninger af seks nye shop-in-shops i Danmark og Norge samt nu en syvende i det nye svenske stormagasin Mall of Scandinavia i Stockholm, der åbnede den 12. november 2015.

”Vi håber på en god lige så god modtagelse hos kunderne fra Stockholm, som vi fik i Norge sidste år. Vi forventer at opnå en større kendskabsgrad hos de svenske forbrugere, som repræsenterer et marked, vi satser stort på i fremtiden,” siger Pia Coster, indehaver og designer, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ”Wagner åbner sin første butik i Sverige”

Retail-eventyret startede i midten af 2014, hvor Illums Bolighus gav brandet en shop-in-shopaftale – først på Amagertorv i København og kort efter i Århus. Siden er åbnet endnu to afdelinger i henholdsvis Oslo og Bergen i Norge i november 2014, og i år er der åbnet i Københavns Lufthavn og i Malmø i Sverige i august.

Pia Coster startede Coster Copenhagen sammen med sin mand Chris Coster i 2012 efter at have designet tøj i over 25 år, blandt andet som chefdesigner hos IC Company. I dag forhandles mærket hos cirka 100 danske og 150 udenlandske butikker, primært i Nordeuropa.