Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Kom til gratis konference om eksport via e-handel i Jylland

I begyndelsen af december kan interesserede handelsvirksomheder komme til konference i Herning og Vejle, hvor temaet er eksport via e-handel.
I begyndelsen af december kan interesserede handelsvirksomheder komme til konference i Herning og Vejle, hvor temaet er eksport via e-handel.

Erhvervsstyrelsen afholder sammen med en række brancheorganisationer to konferencer om, hvordan små og mellemstore virksomheder i detailbranchen kan hente viden om mulighederne for e-handel uden for Danmark.

På konferencerne i henholdsvis Herning og Vejle kan man få afklaret sin virksomheds eksportpotentiale og blive klædt på til at vækste med online salg. Konferencen giver også gode råd om, hvordan man håndterer en webshop, laver markedsføring og høster de økonomiske gevinster ved e-handel over grænserne.

LÆS OGSÅ: “Eksport skal ses som en offensiv strategi”

Konferencen byder på en række oplæg fra blandt andet Google, Post Nord, Eksportrådet, Statens Indre Markeds Center og konkrete eksempler fra virksomheder, der gerne vil dele ud af deres gode erfaringer.

Det hele er arrangeret af Erhvervsstyrelsen, der under overskriften Gå digital er gået sammen med en række brancheorganisationer for at gøre det lettere for detail- og engrosvirksomheder at udvikle deres forretning digitalt.

Konferencerne Få hul på eksporten via e-handel finder sted i:

Herning den 1. december på HEART, Birk Centerpark 8, Herning klokken 8.30-14.30 og

Vejle den 2. december i Spinderihallerne, Spinderigade 11, 7100 Vejle klokken 8.30-14.30.

Det er gratis for virksomheder at deltage, og de 100 pladser hvert sted bliver besat efter først-til-mølle princippet.

Man kan læse mere og tilmelde sig konferencen i Herning her og Vejle her.