Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Indland

Gratis arrangement om nye tøj-teknologier

To selskaber, der har specialiseret sig i innovative teknologier for beklædningsbranchen, holder et gratis arrangement om emnet i København.
To selskaber, der har specialiseret sig i innovative teknologier for beklædningsbranchen, holder et gratis arrangement om emnet i København.

De amerikanske selskaber Alvanon og Gerber Technology holder en række skandinaviske arrangementer, hvor de vil fremlægge nye virtuelle teknologier, der skal være med til at skabe udviklingen af beklædningsbranchen fremad.

I den forbindelse kommer de også forbi København den 20. november, hvor de kommer med innovative idéer og tiltag, der skal være med til at gøre mode bedre og mere profitabelt.

LÆS OGSÅ: ”Adidas introducerer en fuldautomatiseret fabrik”

Emnerne på dagen vil være:

  • 3D virtuel produktudvikling
  • De bedste praksisser inden for tilpasning og dimensionering
  • Platforme inden for product data management og product lifecycle management
  • Teknologiplatforme på internettet
  • Lokale partnere og deres viden og erfaring

Arrangementet finder sted den 20. november på Scandic Copenhagen.

Man kan tilmelde sig her.

Alvanon er en global forretningsekspert inden for beklædning, som arbejder med klienter inden for forskellige beklædningssektorer i 89 lande.

Gerber Technology arbejder med at integrere software og hardwareløsninger til forskellige kunder inden for blandt andet konstruktion, møbler, mode og beklædning og tekniske tekstiler i 130 lande verden over.