Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Modeuge

Showkalenderen AW16 er åben for ansøgninger

Den 30. oktober udløber ansøgningsfristen for at søge om show under Copenhagen Fashion Week den 3. til den 5. februar 2016.
Den 30. oktober udløber ansøgningsfristen for at søge om show under Copenhagen Fashion Week den 3. til den 5. februar 2016.

Deadline for indsendelse af ansøgning er fredag d. 30. oktober kl. 12.00, hvis du vil have dit mærke på Copenhagen Fashion Week’s kalender for efterår- og vinter-sæsonen 2016 – altså den modeuge, der løber af stablen den 3. til den 5. februar 2016.

Copenhagen Fashion Week har koordineret den officielle showkalender med tre showdage siden 2006. Siden 2013 har modeugen opereret med on- og off-schedule kalendere, som kører parallelt og med hver deres profil og miks af brands.

On kalenderen repræsenterer en blanding af både nyere og etablerede brands, som medvirker tl at fortælle en unik historie om, hvad Copenhagen Fashion Week’s dækningsområde har at byde på. Der lægges her vægt på det unikke design, international appel, high-end brands, stærk historie forbundet med dansk mode samt showproduktioner af høj kvalitet.

Off kalenderen repræsenterer en blanding af tøjmærker, børnetøjsmærker og/eller smykkebrands. Her vægtes både spirende navne og mærker, der rammer det brede publikum samt også mere kommercielle brandprofiler. Off kalenderen giver også plads til designskoleshows, awardshows og mindre, alternative showproduktioner – for eksempel visninger.

Ansøgninger vil blive vurderet af et panel bestående af branchefolk, herunder indkøbere og presse. Danish Fashion Institute og Copenhagen Fashion Week’s sekretariat deltager ikke i vurderingen. Panelet vil basere sin vurdering på ansøgningen og det indsendte materiale.

Underskrivelse af Modebranchens Etiske Charter er et krav for optagelse i showkalenderen. Læs mere påwww.modebranchensetiskecharter.dk.

Læs mere om, hvordan der ansøges ved at klikke på denne PDF: CFW_showkalender.